Momentum giver dig mulighed for at få scenekunst ad libitum. Med årskortet kan du se lige så mange teaterforestillinger på Momentum, som du vil, så ofte du vil. Du skal blot reservere plads.

ÅRSKORT 500 kr.
Med årskort har du fri adgang til alle forestillinger i teater momentums katalog. kortet gælder et år. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven med gratis på klippet. Der er rabat på tapas og på vin i baren.

UNGDOMSÅRSKORT 400 kr.
Til dig, der er under 25 år. Samme fordele som årskortet.

DELEÅRSKORT 1500 kr.
Kortet er ikke personligt og gælder for to personer pr. forestilling. Du kan dele kortet med familie, venner, kollegaer, forretningsforbindelser eller ansatte i dit firma. kollektivet længe leve!

 

 

DET LANGE KORT* 800 kr. 
Hvis du slet, slet ikke kan få nok, skal du ha’ det lange kort. Det Lange Kort har samme fordele som det personlige årskort, men giver yderligere adgang til alt, hvad de har på programmet hos Nørregaards (børne-)Teater og Den Fynske Opera. 

DET LANGE UNGDOMSKORT 600 kr.
Til dig, der er under 25 år. Samme fordele som Det lange kort.

DET LANGE DELEKORT 2400 kr. 
Kortet er ikke personligt og gælder for to personer pr. forestilling. Du kan dele kortet med familie, venner, kollegaer, forretningsforbindelser eller ansatte i dit firma. Kollektivet længe leve!

*også kaldet Hele pisset/Vildskabskortet/Partout/ all in/Creme double/Ad libitum/Partout/MONOfar/ DRØNNERTEN/regnbuekortet/wildcard/dobbeltdynen. De Lange Kort giver i 2017/18 adgang til 519 teateraftener fordelt på 97 forskellige forestillinger og arrangementer.