“Intens hyldest til Jørgen Leth” – COCKTAIL anmeldt.

Anne Middelboe Christensen, Information

… Dermed bliver COCKTAIL til en overbevisende, symbolsk erindringsrejse ind i en sort-hvid tilstand af ord og bevægelser. En hyldest til Leth – og en drilsk hyldest til hans sætning “Jeg kan ikke danse”. – For det kan de altså på Momentum.

**** Lene Kryger, Fyns Stifttidende

… Gennem sæsonens tre forestillinger har ensemblet gennemgået en rivende udviklings- eller tilpasningsproces. Hvor der i det tidlige forår var stor forskel på de fires fysiske formåen og kropsbeherskelse, fremstår de nu som en homogen gruppe, som én organisme. Tilmed er det ekstremt ekspressive udtryk, der baserer sig på en løssluppen blanding af dans, akrobatik, bevægelse og balancekunst, konstant blevet udfordret af filmiske virkemidler. Resultatet har været uventet, underfundigt, poetisk og lattermildt. Med COCKTAIL binder volume 9’s kunstneriske leder, Jacob Stage, en effektiv sløjfe på sin udforskning af genren hybridteater.

Klaus Rothstein, Weekendavisen

… Den dekorative uorden viser sig som en bevidst skabelse, hvor telefonernes ledninger trækkes som kabler mellem bygninger og røg stiger op af tragtens næb. Sammen med den vage, lidt mystiske antydning af Jørgen Leths stemme et sted i rummet, er finalen ren poesi.