ØDIPUS/ANTIGONE

Klaus Rothstein, Weekendavisen

”Man skal se det for at forstå, hvordan det hænger sammen i den perfekt udførte scene, hvor incestdramaet kulminerer og blodskamsblodet sprøjter. Det er mere, end lyset kan tåle, som den blinde spåmand Teresias siger.” – Læs hele anmeldelsen her.

Susanne Hjelm Pedersen, Peripeti ”Ødipus/Antigone på Teater Momentum er en forestilling, der tager sine selvpålagte spilleregler på sig, og derved lykkes med et unikt og friskt bud på en af teatrets helt store klassikere." - Læs hele anmeldelsen her.   

Knud Overgaard Pedersen, KOP Kultur

”Du lagde måske mærke til de fem stjerner i toppen af anmeldelsen. Det er fem store funklende stjerner, og jeg må have set ret mærkelig ud, da jeg løb igennem Odenses gader i småregn. Med armene over hovedet og et meget tilfreds smil på læberne. Det her er simpelthen skide godt teater.” - Læs hele anmeldelsen her.

Lene Kryger, Fyens Stiftstidende

”Men ”Ødipus/Antigone” er et perfekt supplement til oldtidskundskabstimerne; hvis man da stadigvæk underviser i det fag. For selv om Teater Momentums version er en kraftigt barberet version af ”Ødipus” med stænk af ”Antigone”, så fungerer den upåklageligt som et loyalt og tilmed humoristisk resumé”. Læs hele anmeldelsen her (kræver login).