Koncert

05.10.2017

Arbirk - releasefest

Advanced Lo-fi Pop

Koncert

Få en koncertoplevelse, hvor sårbarhed bliver til styrke. Giv slip på kontrollen og lad dig inspirere til også at tillade fejl i dit liv – som et skønt og fejlbarligt menneske.

Den Fynske Opera, Teater Momentum og Celebration Records inviterer til releasefest med Arbirk, der udgiver sit debutalbum Disguises d. 7. oktober 2017.

ARBIRK:

Bandet er i top-form efter deres optræden i maj på den eksklusive Spot-festival for ny lovende upcomping musik. I kølvandet på SPOT fulgte et par kirkekoncerter og et spillejob på H.C. Andersen Festivalen i Odense i august.

De har på nuværende tidspunkt to singler ude og et debutalbum der udkommer d. 7. oktober 2017.

Arbirk tilbyder lytteren en ærlig, sårbar og nærværende oplevelse, hvor forsanger Rasmus Arbirk lader sine masker og facader falde. Tilbage står modet til at fokusere på det upolerede og rå i såvel de kontrastfulde tekster som musikken, der i alt dets skrøbelighed får en ekstraordinær styrke. Arbirks musikalske og lyriske univers bliver på den måde en befriende følelse, hvor fejl og skønhed dyrkes i ambitionen om at håndtere og behandle historierne om kærlighed, tab, sorg, vrede og smerte. 

Se mere her: 

http://celebrationrecords.dk/work/arbirk/