Vol.12

10.11.2017

Bingo

Bingo Bar passer perfekt som førfest, men er også en helaften i sig selv! We are just adding some bar to the bingo, and thereby bringing the bingo back – By proxy ønsker velkommen til Bingo BAR!

Gratis entre - Billige plader!

Dette er ikke den meditative og monotome nummeroplæsning du kender: I et gammelt lokale med væg-til-væg-tæppe, hvor røglugten har sat sig permanent. Alle farver er for længst falmet og erstattet af en lidt for tilstedeværende leverfarve. Men kaffen er gratis. Klientellet er lige så falmet. En stærk følelse af noget, som er ved at uddø. Nogen råber bingo. Du vandt heller ikke denne gang. Tag hellere en refill på kaffen.

Vi er her ikke for at du skal spilde nogle timer i et indtørret, glemt lokale. Vi er det sorte får i Bingo-familien, og vi er her for at give dig en social og larmende oplevelse udover det sædvanlige.

Varieté show møder rave møder bingo. Vi bringer farve tilbage til bingoen! Med farver, konfetti, fløjter, øl og glæde ønsker vi velkommen til Bingo Bar. Vi lover lysshow, øl og DJ, som kun spiller det bedste fra 90’erne. OG! Vi lover præmier til vinderne; intimkoncerter, discokugler, store oplag af obskure øltyper, oppustelige ting og … penge selvfølgelig.

Det hele er vakkelvornt, hjemmelavet og analogt. Det bliver intenst, forventningsfuldt, følelsesladet og spændende. 

Der er stadig numre, som skal afkrydses, rækker og fuldt hus - og det er fortsat bingo. Men dette koncept lever af sig selv, vi faciliterer det bare. Nogle gange er det lidt udenfor vores kontrol, hvad der sker, men vi hilser det meste velkomment. Det kan ikke forklares. Det skal opleves. Sådan er det bare.


PS. Tag konkurrenceinstinktet med!
PPS. Fri entré og billige plader!