Koncert

25.01.2019

Blue Foundation

Blue Foundation har gennem mange år været helt fremme på den danske musikscene og gjort sig yderst godt bemærket internationalt.

Det internationale gennembrud for duoen kom ikke mindst på baggrund af deres globale hit “Eyes on Fire”, placeret på soundtracket til blockbuster-filmen ”Twllight”.

På Blue Foundations seneste album ”Blood Moon” fra 2016 gæstede blandt andre Mark Kozelek, kendt fra Sun Kil Moon og Red House Painters.

Tobias Wilner er til daglig bosat i Brooklyn, New York og Bo Rande bor i København. Igennem interwebens usynlige tråde og tværs over Atlanten har de udvekslet idéer og skitser til hvad, der er blevet til albummet ”A Silent Dream”.

Når de i det nye år, nærmere bestemt d. 25 januar, gæster Teater Momentum vil de to herrer diske op med et spændende setup, der appellerer til publikums visuelle og auditive sanser med udgangspunkt i deres kommende album. De to musikere og producere skruer til koncerten op for lydniveauet og bringer en mere ”clubbet” tilgang til Blue Foundations samling af drømmende elektroniske landskab.

Forvent derfor visuelle rundtosser i kombination med auditive øremønstre der vil vikle jer ind og ud af alskens spændende gyder og blindgyder.

Koncerten er i biografen og der er derfor kun 100 billetter til salg.