Koncert

19.02.2018

Cantenac Dagar

Koncert efter forestillingen Escape The Universe

Cantenac Dagar er en eksperimenterende duo fra Frankrig. Den ene part spiller på forstyrret og desorienteret banjo og den anden part tager sig af human beatbox og manipuleret båndoptager (!). Cantenac Dagar skaber med dette ekstreme set-up en primitiv og organisk lyd der lyder som en form for futuristisk folklore. Cantenac Dagar sætter en dyd i at skabe unik lyd til koncerter og herved aldrig gentage sig selv eller forfalde til prædefineret skabeloner.

Cantenac Dagar har delt scener med så bred en avifte af navne, som fx This Heat, The Ex, Tortoise, Pere Ubu, Wolf Eyes og Acid Mother’s Temple. Dette vidner også om en respekt omkring deres tilgang til og udførelse af musik.

Deres greb på musik er simpelt og tilmed brutalt til tider. Live får du oplevelsen af en organisk trance, en nærmest ritualistisk eksekvering med teksturer af ukendte mønstre.

Vi gentager succesen med at lave koncert i kulissen. Vi gjorde det med det amerikanske band Horse Lords tilbage i oktober og nu gør vi det igen. Denne gang laver vi koncerten i kulissen til forestillingen Escape the Universe. Forvent derfor et helt unikt band der vil optræde i en helt unik setting, som aldrig vil blive opført igen.

Bemærk at koncerten er gratis med billet til forestillingen samme aften

Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikudvalg og Statens Kunstfonds Projektstøttetudvalg for Musik.