Koncert

20.03.2019

Christian Brock

Releasekoncert

D. 20 marts 2019 udgiver den Odenseanske instrumentale guitarist Christian Brock sit debutalbum og der er derfor release-koncert på Momentum.

Mange års skriven, hiven og flåen i guitarens strenge er gået i de 9 numre som albummet udgør.

Tonerne på albummet har sine rødder i de stille øjeblikke, de kaotiske aftener, de søvnløse nætter og de tumultariske hverdage. De har gjort sig som en musikalsk dagbog for de tåre, som sad i klemme og de smil som blev sendt afsted, måske, lidt for sent. Til sammen udgør de en ordløs roman om kærlighed, sorg, glæde og eftertænksomhed.  

"Det er med en vibrerende og bulrende glæde at albummet nu skal ud i lyset for at mærke folk, lyttes til og røres af. Ud i verden og forhåbentligt hjælpe andre lige så meget som det har hjulpet mig selv".

Brock udgav i 2015 sin ep The Ride. Senere udgav han i 2017 singlen The Well, som også er at finde på det nye album.

Det store vilde udland er så småt ved at prikke til den unge guitarist, i starten af 2018 blev han inviteret til at spille på 3 Indiske festivaller og har spillet koncerter i Sverige, Tjekkiet, Polen, Slovakiet og rundt i det Danske land. Han har desuden haft glæden af at spille koncerter sammen med flere af de helt store navne i guitarverdenen, såsom Thomas Leeb, RafQu, Salomon Jakobsson og danske Casper Esmann.

D. 20 marts vil markere en milepæl i Christians karrierer, og han ønsker at fejre den med alle som vil lytte, se og blive rørt. 

Christian Brock og Momentum glæder sig enormt til at slå dørene op for en fantastisk aften - håber vi ses!

 

The Ride - https://bit.ly/TheRideEP

The Well - http://bit.ly/CBTheWell

Læs mere på http://christianbrockmusic.com