Koncert

30.11.2018

Damo Suzuki (JP) & Himmelrum (DK) in collaboration with Røde Himmel

Krautrock, Improvisation, Jazz, Psych-rock

Momentum og Røde Himmel er umådelig stolte af at kunne invitere krautrock-legenden Damo Suzuki indenfor.

Suzuki er kendt fra krautrockbandet Can. Med dette band indspillede Suzuki bl.a. bandets 3 største plader Tago Mago, Ege Bamyasi og Future Days. Can har været et af de mest skelsættende og definerende bands fra 1960’erne og 1970’erne. De har influeret en hel generation og mere til. LCD Soundsystem og Tortoise er blandt mange bands, der skylder Can meget.

Udover Can har Suzuki bl.a. også arbejdet sammen med Omar Rodriguez-Lopez (Mars Volta, At The Drive-in) og det danske syre outfit Øresund Space Collective.

I 1983 skabte Suzuki "Damo Suzuki's Network". Dette koncept indebærer, at Suzuki mødes med et band han ikke har spillet med før og sammen improviserer de sig frem på scenen. Det er i højeste grad improvisation i ordets egentlige forstand. Det er dette koncept Suzuki bringer med sig til Momentum.

Denne aften mødes Suzuki med det danske ensemble Himmelrum. Himmelrum har en uhøjtidelig tilgang til genrer og formår på meget elegant vis at blande en stor portion af disse sammen. Du vil finde jazz, støjrock, shoegaze, syrerock og meget andet godt.

Kom og vær med til en helt unik oplevelse, hvor generationer mødes og syret musik opstår!

Døre kl. 20.00

Koncerstart kl. 21.00

Entré 75 kr. Gratis for årkortholdere uanset årskorttype.

 Koncerten er støttet af Restaurant Aro, Fynske Bank Fonden, Sydbanks Fond, RecordPusher, BUPL's Solidaritets- og kulturpulje og Dansk Artist Forbund.