Mere Momentum

04.12.2018 - 07.12.2018

Dette er vand

Komedie

Kan du have fornemmelsen af, at du er det eneste gode menneske tilbage i verden? Eller følelsen af, at ingen tager hensyn eller ansvar for hinandens liv længere? Eller vent ... måske er det dig selv, der er røvhullet?
P arbejder i et firma, der sælger kildevand på flaske - fra budgetudgaven til gourmetklassen. Mød P på den absolut værste dag i hans liv!

DETTE ER VAND, er en slags komedie om os selv og verdens undergang. Om menneskers hensynsløshed overfor hinanden. Via dyster humor tegnes et skarpt billede af, hvordan menneskeligheden og nærværet i højere og højere grad er forsvundet i vores verden i dag. Og hvis vi forsøger at genvinde den, så er vi klodsede, pinlige, stædige i vores forsøg på at række ud over kløften, der deler os. Verden synes at være løbet tør for empati, og i DETTE ER VAND er P muligvis det eneste venlige menneske, der er tilbage. Han forsøger som en gal at række ud efter folk omkring ham i en søgen efter ægte relationer. 

Oplev nykomponeret musik, videodesign og levende animationer spille sammen med skuespillerne på scenen. Reumertvindende Anna Bro har skrevet manuskriptet og er inspireret af David Foster Wallace’s essay ”Dette er vand. Tanker om at leve som humanist”. 

Varighed 75 min
Artist talk 4. dec
Dansk tale

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer

Medvirkende
Julie Zangenberg
Martin Geertz
Anna Ur Konoy
Matias Hedegaard Andersen m.fl.

 

 

 

Manuskript Anna Bro
Iscenesættelse Moqi Simon Trolin
Scenografi/video/kostumer Signe Krogh
Komponist/lyddesign Jim Harbourne og Marcus Hjelmborg
Animationer Adrian Dexter m.fl.

Af Teater Katapult