Mere Momentum

08.04.2017

Et år i junglen - Fortællinger fra en flygtningelejr

Dansk Flygtningehjælp Ungdom Fyn (DFUNK Fyn) inviterer til foredrag med Aske Jonatan Kreilgaard

Forestil dig at droppe ud af uddannelse, sige lejlighed og job op og efterlade dit sikre liv i Danmark for at rejse rundt i verden og gøre en forskel.
I 2015 tog den dengang 22 årige Aske Jonatan Kreilgaard til Calais i Frankrig, hvor synet af den nærliggende flygtningelejr skulle ændre hans liv for altid.

Dansk Flygtningehjælp Ungdom Fyn (DFUNK Fyn) inviterer til foredrag med Aske, som vil fortælle om sine rejser og oplevelser, samt hans kunstudstilling, som blev til under hans rejser.

I sit medrivende og lærerige foredrag vil Aske invitere publikum med ind til en af de mest berygtede flygtningelejre i Europa. I foredraget vil aske prøve at engagere folk i den fortabelse og det håb der følger med folk på flugt samt prøve at svare på spørgsmålene: hvem er flygtningene? Hvor kommer de fra? Hvad er reel fakta og hvordan kan man som enkel person møde denne situation på den mest konstruktive måde?

Hvis du er ligeså nysgerrig som vi er på, hvorfor Aske gjorde som han gjorde, så skynd dig og bestil en GRATIS billet via det vedhæftede link.