Andet arrangement

14.10.2017

Fællesskab til debat

Politisk debatarrangement efter forestillingen OS

Forestillingen OS tager et blik på hvordan vi skaber fællesskaber, og ikke mindst hvordan vi ekskluderer andre fra fællesskabet. Som optakt til kommunalvalget inviterer Teater Momentum derfor til politisk debat om fællesskabsdannelse i Odense.

Fællesskab til debat zoomer ind på Odense, hvor fire politikere er inviteret til at sætte skub i debatten om fællesskabsdannelse -
i en teaterscenografi, der er helt perfekt og dramatisk! Vi skal tale om kulturpolitik, byplanlægning og flygtninge under den samlende overskrift 'fællesskab'.

Politikerne skal trykke på kontakter og tilhørerne skal trykke på kontakter - og det bli'r sjovt! 

De medvirkende er: 

Cæcilie Crawley, valgt ind som byrådsmedlem for Socialdemokratiet i 2013. Cæcilie Crawley arbejder til daglig som læge på OUHs børneafdeling. Hun elsker Odense, og vil kæmpe for at gøre byen endnu bedre, så flere føler sig hjemme i Odense.  

Claus Houden, valgt ind som byrådsmedlem for Venstre i 2013. Han er indehaver af Houden Market Development samt et personligt ejet investeringsselskab. Claus Houden ønsker en ambitiøs beskæftigelsespolitik, der inden for de næste tre år skal rykke arbejdsløsheden under landsgennemsnittet. 

Brian Skov, valgt ind som byrådsmedlem for Enhedslisten i 2013, sidder som rådmand for Ældre- og Handicap udvalget i Odense Kommune. Han kæmper for at Odense vælger fællesskab og lighed, da lighed løfter alle, og fællesskab bare fungerer. 

Slutteligt deltager Niels Erik Søndergaard, der sidder som regionsrådsmedlem i Region Syddanmark for Dansk Folkeparti. Han arbejder for at bevare nærmiljøet og små lokale enheder. 

Alle fire politikere genopstiller ved kommunalvalget i november 2017. 

Arrangementet er gratis for alle.