Koncert

27.03.2020

Forlaget Kornmod præsenterer

Skal der være ro, så lad der være ambient!

Forlaget kornmod præsenterer en label night med fire unge danske kunstnere fra den blomstrende danske undergrund for eksperimenterende musik. Alle kunstnere, der på hver sin måde blander fragil følsomhed med abstrakte lydeksperimenter, og derigennem opnår deres helt eget udtryk. 

 

Mellow Ginger: Nyt organisk synthesizerprojekt med rødder i Odense, nu basseret i København. Blide ambiente landskaber møder en sær form for svævende ambivalent popmusik.

Lyt med her: https://forlagetkornmod.bandcamp.com/album/mellow-ginger?fbclid=IwAR0ZCasslR7NJSu_5VQSgfLZ14zOWMnUs2wMulUp_hVhirZHu7zmtBfajus

 

Jakob Ivarsson: Meditationer over natur og forgængelighed udtrykt igennem gebrækkelige, organiske kompositioner, der ofte langsomt opløses i båndstøj.

Lyt med her: jakobfolkeivarsson.bandcamp.com/album/sk-rmet-af-m-rke-blade

 

Mads Bjørn Lundsgaard: Ny introspektiv dansksproget sangskrivning. Poetiske fortællinger i et drømmende, til tider melankolsk univers.

Lyt med her: https://forlagetkornmod.bandcamp.com/album/jonas-torstensen-mads-bj-rn-lundsgaard-to-v-rker?fbclid=IwAR2td9hArB7goJeOcM3tIhZgxrnOfv6-3dT77X1ACDUd1jhFZCFelx9TQbY

Frø: FRØ er et eksperimenterende bedroom pop/ambient/lydcollage projekt, hvor dinglevorne vokaler møder store rumklangsflader og meditative loops, for i næste øjeblik at kaste sig over et kort, råt punknummer. Det er båndstøj, nærvær, sikkerhed og frihed. FRØ er et forsøg på at frisætte kreativiteten ved at frigøre det fra egoet. Det gør det ved at være anonyme udgivelser. Men det gør det også ved at sætte materialet fri og invitere til leg. Til denne aftenfremføres materialet af forskellige folk fra kredsen omkring Kornmod.

Lyt med her: https://soundcloud.com/user-966298050/fro4?fbclid=IwAR1qRLytM4WN_rabA41dl5Ql4asSfFzvrDiyU4Bkv6vdH2jJSafWasKnyJw

 

Entré: 60 kr.

Fri entré med Momentums musikårskort.

 • Mar

  27

  Starter kl. 21:00
  Dørene åbner kl. 20:00
  27.03.2020 kl. 21:00
  • Dørene åbner: 20:00
  • Dørene lukker: 23:00
  Teater Momentum
  Ny Vestergade 18 5000 Odense C