Andet arrangement

01.02.2018

Fortællinger på flugt

Storytelling

UNGE FLYGTNINGE FORTÆLLER: 
DE HAR ALLE OPLEVET AT FLYGTE 
– OG STARTE ET NYT LIV I DANMARK

Kom og oplev 8 unge flygtninge, der fortæller - ærligt og direkte - om deres oplevelser i en live storytelling-forestilling på Teater Momentum. Mød Abdullah fra Middelfart, Babishayini, som flygtede alene fra krigen i Sri Lanka og 6 andre unge med hver deres unikke historie. 

Fortællerne er ikke debattører eller retorikere. De er almindelige mennesker med ualmindelige historier. Historier om flugten, livet før krigen eller tabet af identitet og tryghed. Historier om sjove misforståelser på sprogskolen, nye venskaber eller spørgsmålet om, hvor længe man bliver ved med at være flygtning. 

TANKERNE BAG
I 2015 talte vi om ’flygtningestrømme’ ind over Danmark. Siden da har debatten flyttet sig og ’strømmen er stilnet af’. Men uanset hvilken debat, der fylder i medierne, så forsøger flygtninge hver dag at skabe sig en hverdag i deres nye hjem. Hvad betyder det at blive sat i en politisk og juridisk bås som ’flygtning’, at ramle ind i et system og i nye kulturer, der har holdninger til din ’status’, men ikke din person? Hvordan insisterer på at have sin egen historie midt i alt det?  

PRAKTISK
Arrangement: kl. 19.30-21.30 (inkl. pause)
Storytelling-forestillingen er gratis, men for at sikre dig en plads til arrangementet, skal du bestille billet.

Arrangement: kl. 19.30-21.30 (inkl. pause) 
Storytelling-forestillingen er gratis, men for at sikre dig en plads til arrangementet, skal du bestille billet. 

VI MØDER DANMARK 
Forestillingen på Teater Momentum d. 1. februar er den tredje Fortællinger på Flugt-forestilling i en danmarksturné, som varer frem til d. 5. marts. Fortællinger på Flugt besøger nogle af landets fedeste scener i Aalborg, Odense, Aarhus og København. Følg med på dfunk.dk

DFUNK – DANSK FLYGTNINGEHJÆLP UNGDOM er en landsdækkende ungdomsorganisation, der skaber sociale netværk og formidler viden blandt unge med og uden flygtningebaggrund. Vi bidrager til den demokratiske debat om flygtninge og sætter ansigt på de mennesker, det drejer sig om. 

FORVANDLENDE FORTÆLLINGER er en storytelling-virksomhed, der ruster virksomheder og organisationer til at dele historier, der giver værdi for mennesker. Vi specialiserer os i at aktivere de fortællinger, som gør os nysgerrige på hinanden og stærkere sammen i dag og i fremtiden.