Andet arrangement

16.05.2019

Gob Squad Workshop

Gob Squad er en Berlin-baseret performancegruppe, som er kendt og anerkendt globalt for deres spektakulære og medie-overskridende forestillinger. Læs mere om Gob Squad og deres projekter på deres hjemmeside.

Du husker måske Gob Squads Kitchen, som gæstede Momentum i foråret. Nu vender de tilbage med performanceforestillingen Super Night Shot (læs mere om forestillingen her).

I den forbindelse afholder vi en workshop om kunst og performance i byrummet. Den første del af workshoppen er praktisk og fokuserer på Gob Squads arbejdsproces og teknikker. Deltagerne vil, under supervision af Gob Squad selv, blive sendt i byen med kameraer til øvelser efter samme koncept som Super Night Shot. Den anden del af workshoppen består i talks/debatter som reflekterer over performancekunst som befinder sig i-, inddrager og indtager byens rum og miljøer.

Det endelige lineup til anden havldel af workshoppen vil blive offentliggjort snart. Undervejs vil der være spisning, og endelig slutter vi af med visning/performance af Super Night Shot.

 

Program:

12:00: ankomst og sandwich
13-15.30: praktisk workshop med Gob Squad
15.30-16.30: Kaffepause
16.30-18.00: Talks og debat (uden Gob Squad) om kunst/kultur i byrummet med byudvikler og kulturformidler Trevor Davies
18-20:00 Aftensmad
21.30 Super Night Shot