Koncert

22.02.2019

H E X

H E X er en dansk gruppe der udfordrer duoformatet med bl.a. akustiske og forarbejdede trommer, elektrisk guitar og obskur elektronik. Deres debut BLDG er 43 minutters improvisation, der cykler ind og ud af abstrakte atmosfærer, hyperaktiv friform trance, syntetisk støj og kryptiske elektroniske strukturer. Musikken blev optaget live på bandets debut-tour i Japan i 2017 og er efterfølgende udgivet på kassette og CD-R som en fælles udgivelse mellem pladeselskaberne Wetwear og Momeatdad den 22. april 2018.

H E X består af guitarist Lars Bech Pilgaard og trommeslager Anders Bach, som er meget aktive musikere og komponister i en bred vifte af konstellationer fra rockmusik, lyd- og performancekunst til akademisk forskning, og altid med et stort fokus på improvisation og kontekst. Af nogle af de projekter de begår sig i kan bl.a. nævnes: Erna, Klimaforandringer, JUICE, Irene og SVIN.

Nogle vil måske huske H E X for deres support da japanske GOAT spillede hos Momentum Musik og ved derfor, hvilken intensitet man kan forvente når de to herrer sætter ild til lyd!

Vi er meget glade for at kunne bringe denne eksempelløse og fandenivoldske duo tilbage på teatret!