Mere Momentum

13.04.2019 - 14.04.2019

Hairy Tales

Feministisk punkcirkus

’Hairy Tales’ handler om hovedhår og kropshår – barberet, vildtvoksende, farvet, og tabt. Ved at sætte vores standarder for hår under lup og dele ud af personlige oplevelser, opstår en komisk historie i grænselandet mellem teater, cirkus og performance.

M.P.A.C. om feministisk punkcirkus: ”Det er feministisk, fordi vi er feminister, og vi har muligheden for at skabe denne forestilling i vort eget univers, uden at skulle forholde os til patriarkalske strukturer og det mandlige blik. Ulig normerne for det traditionelle cirkus, hvor kvinden forventes at optræde mellem muskuløse mænd som et smukt baggrundsbillede, afviser vi at være assistenter eller yndige rekvisitter. Vores udgangspunkt er, lig punkmusikken, at gøre tingene på vores egen måde, at skabe kunst, der ikke stemmer overens med det kommercielt gangbare og at sætte autenticitet før perfektion. Det opnår vi ved hjælp af klovneteknikken. For os er klovnen anarkistisk af natur og fungerer som en slags samfundets samvittighed. Klovnen eksisterer i kontakten med publikum. Humor er en drivkraft, legen er central.”

Varighed 70 min
Artist talk 13. april
Nonverbal

*****

‘Hairy Tales’ is about hair everywhere, on the head and on the body - shaved, wild, coloured, lost. By putting out standards for hair under the microscope and share our personal experiences, we do a punk, feminist, humorous history in a mix of theater, performance and circus.

Duration 70 min
Artist talk april 13th
 Nonverbal

Koncept og medvirkende
Jenny Soddu
Karin Svensson
Kajsa Englund
Camilla Rud

Musik Niki Yrla, FX Ray
Kostume Maria Petersson
Parykker Lena Jonsson
Teknik og rig Marie Lalá Nilsson
Scenebygger Anthony Cooks
Koreografi Tove Brolin

Af M.P.A.C - Mighty Performing Arts Collective