Mere Momentum

09.09.2017

Hess is more +Himmelrum

Dobbeltkoncert

Hess is More er et syv mand stort orkester, som musikalsk befinder sig i grænselandet mellem elektronisk dansemusik, afrobeat, krautrock og jazz. Den unikke instrumentering og de uortodokse arrangementer skaber på én gang en dansabel og kompleks koncert.

Sagt om Hess is More:

“Top 10 live bands of the year.” GlitterballNYC

“Top 10 Music of the year” - Time Out Magazine New York

“I believe I just witnessed the future of live dance music” - Petty Nobles Collective NYC

“SPOT (festival) blev skolet i genreanarki og den alternative fest” - GAFFA

 

 

 

Himmelrum er en københavnsk firkløver, som spiller eksperimenterende rockmusik. Musik, der tager afsæt i langstrakte og sårbare melodier, som fører videre ind i et vildt, løssluppent og støjende univers af lyd og groove.

Dagens Lyd:

"Der er (…) ikke meget musik frisk ud af mulden, der føles så fri og progressiv. Der er ikke blot højt til loftet - hos Himmelrum er der intet loft. Skiftevis vemodig og triumferende trompet over frenetisk fræsende punkbeats overhældt af effektsovsede guitarer er formlen på raketbrændslen, der skyder dem ud af atmosfærens mange lag, ud hvor tyngdekraften ikke gælder mere.

Der er foreløbigt den kryptisk-betitlede 'Symphisodon / Kongeblå' på bandets Soundcloud (herunder), samt et nyt nummer med den synæstetisk perfekte titel 'Purpur' på det netop udgivne mixtape fra den spændende nye multikunst-festival Honeyland Palace – hør den her (ca. 22:50ish inde)"

 

Koncerten er gratis for årskortholdere.