Mere Momentum

07.01.2019 - 11.01.2019

Hvorfor snakker vi ikke om mig?

Satire/teater

I dagens Danmark udfordres fællesskabets værdi konstant i takt med de sociale mediers udvikling og magt. Individets store behov for selviscenesættelse og dokumentation af alt påvirker de nære relationer mellem mennesker, og konsekvensen er en selvcentreret adfærd.

I denne satiriske teaterforestilling vender komikerduoen FLÆS deres eget køn på hovedet og giver kvindens krøllede sind en sarkastisk knytnæve i maven. Skal du absolut dele alt med alle, eller kan det være at din historie nogle gange bare er ligegyldig? Og hvad gør du, når din egen mor heller ikke orker dig mere?

”Det er tankevækkende når vi konstant giver vores mening til kende på Facebook uden at handle på det, og det nærmest bliver en konkurrence i at have det fedeste liv”, mener de to skuespillerinder bag denne ucensurerede fortolkning af kvinden anno 2018.

Varighed 75 min

Artist talk 8. januar

Dansk tale

Bemærk at der er et begrænset antal årskortbilletter pr. forestilling.  

SKOLEMATERIALE. Undervisere i udskoling og gymnasium har mulighed for at tilkøbe workshop med undervisning i devising-metode, læs mere her. En uddybet beskrivelse af 'Hvorfor snakker vi ikke om mig?' ligger her.

"Hvorfor snakker vi ikke om mig?' burde være pensum for hele vores generation af individualistiske, selvcentrerede råbehoveder" EnTurIKulturland 

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer

Medvirkende
Sofie Jo Kaufmanas
Mette Søndergaard Nielsen

Kunstneriske konsulenter Kamilla Wargo Brekling og Maria Vinterberg
Dramatik, idé og produktion Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen
Scenografi Hummerstål og Emma Carlson
Komponist Stig Kaufmanas og Mikkel Grevsen -Blue Blitz Music
Kostume Mikael Jensen

Af FLÆS

Anmeldelser

★★★★★★ “Lige på og hårdt.” KULTURTID

★★★★★ “Svær ikke at elske.” SCENEKANTEN

★★★★ “Får publikum til at bryde ud i latter.” DEN 4. VÆG