Koncert

18.10.2018

ILTER: Hexis (DK) & Demersal (DK)

Hardcore, Post-hardcore

ILTER præsenterer: Hexis & Demersal

HEXIS fra København er berømte og berygtede i det meste af verden, for deres ekstreme og velspillede krydsning af hardcore og black metal. HEXIS er muligvis Danmarks flittigst turnerende band, og har i løbet af de sidste 7 år præsteret den ene månedslange tour efter den anden og spillet over 600 koncerter på stort set alle kontinenter. HEXIS er på scenen en hyperintens og nærmest frygtindgydende oplevelse, som bakker deres ekstreme take på genrene imponerende godt op. Et erfarent og intenst liveband, som man ikke kan undgå at mærke i hele kroppen.

DEMERSAL fra Odense spiller, hvad de selv kalder for ”blackened hardcore”. Bandet har eksisteret siden 2013, og er i en rivende udvikling. Den seneste EP ”TO MEND A YELLOW WOUND” er et glimrende bevis på dette. Sindssygt velkomponeret, og et ekstremt, desperat og aggressivt udtryk i alle skæringerne. DEMERSAL er unge, men har allerede spillet mange shows og turnéer, også udenfor Danmarks grænser. Vi glæder os til at kunne præsentere et af Odenses absolut bedste hardcore bands på Teater Momentum.

Koncerten er gratis med billet til ‘Selvtægt’ samme dag.

Fri adgang med Momentum Musikårskort. Vi gør opmærksom på, at at det kun er musikårskortet, der giver adgang til koncerter med mindre andet er angivet. Find dit musikårskort her.