Mere Momentum

15.11.2019 - 16.11.2019

John Lennon er død

Ny dramatik

Et syretrip af en komedie om livet i en stripklubversion af skærsilden. Her har John Lennon siddet siden d. 8. december 1980 på sin faste barstol og tyllet whiskyshots. Det har gjort ham en lille smule bitter, for at sige det mildt. Derfor er han heller ikke just snakkesalig da 19-årige Fanny Viola Rose-Mynte Maria Christoffersen Kristensen Hansen pludselig træder ind ad døren. Kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er John blevet for dumt et svin af de mange år i limbo? Og er han overhovedet til blondiner?  

Varighed 70 min

Artist talk 15. nov

Dansk tale

Vinder af Dramatisk Debut 2018

Charlotte Munksgaard vandt en Reumert i 2019 for bedste kvindelige ensemblerolle i bl.a. denne forestilling.

Medvirkende
Charlotte Munksgaard, Gerard Carey Bidstrup, Anna Stokholm, Peter Zandersen m.fl.  

Instruktion
Emil Hansen

Scenografi og kostumer
Rebekka Bentzen  

Dramatiker
Sophie Zinckernagel

Lysdesign
Sonja Lea

Lyddesign
Rune Abel

Forestillingsleder og rekvisitør
Anna Ladas  

Af
Teater V  

Anmeldelser

★★★★  
"Der er tyngde i letheden, der er noget på hjerte og der er en velkommen frimodighed til at gå planken ud.”  
- Iscene 

★★★★  
"Men tiden er jo til gys og forfærdelse, ikke bare nu ved Halloween-tide, men også omkring alle andre vildfarelser, når det gælder værdier og fornuftigt tidsfordriv.
Den satire får både stykket og iscenesættelsen godt frem. Fortællingen er stram, holdt oppe af sine utrolige og uforfærdede gentagelser - en slags sort komedie, hvor publikum ved, at om et øjeblik går det galt igen, og hvor er det komisk!”
- Frederiksborg Amts Aviser

★★★★★★
"John Lennon er død fungerer efter sin egen indre logik. Hvilket går ud på at stable den ene absurditet oven på den anden. Det er vittigt skrevet – med flittig brug af citater og referencer – og det er godt set at stille hippie-optimismen op over for vor tids materialisme og Dommedagsstemning. Og hvem kan fortænke Lennon i at være noget indebrændt over at være låst mellem Himmel og Helvede, mens hans måske mest berømte sang, bliver massakreret."
- POV International