Mere Momentum

17.08.2019

Kære Dagbog + Åben Scene #3

Spoken19 og Teater Momentum inviterer dig med til en intim aften, hvor dagbogen og den personlige fortælling er i fokus. Scenen er åben og Kristine Victoria Madsen er vært - hun vil tage hjerteligt imod alle, især dig med en dagbog i hånden.

Kære Dagbog + Åben Scene er efterhånden blevet en ‘Spoken-classic’, hvor vi skaber et omfavnende rum til jeres mest private fortællinger, fra dengang det hele var liv eller død og du var forelsket i ham den flotte med krøllerne fra parallelklassen. Vi elsker de gode grin omkring teenageromancer og -intriger, og det smukke ved Kære Dagbog er netop, at der er plads til det hele. Helt fremmede mennesker mødes i det intime rum på Momentum, nogle finder modet til at stille sig op på scenen, mens andre bare sidder og nyder fortællingerne. Der er nemlig plads til alle slags dagbogshistorier - om break-ups, sorg, at blive single og skulle på Tinder for første gang som 25 årig eller om, hvorfor Pearl Harbor var den ultimative netflix n’ chill film i 00’erne. Kristine Victoria Madsen har selv en solid bunke dagbogsmateriale, og de er gode! Kom og hør om hendes lange teenageromance, der kan få enhver til at huske følelsen af at være ung, have sommerfugle i maven og håbe håret sidder godt nok en nat under stjernehimlen med ham den søde.

Kære Dagbog + Åben Scene er en tilbagevendende begivenhed, hvor der skabes et unikt fællesskab omkring dagbøgerne, og en helt særlig stemning, der bare skal opleves. Næste gang er den 28. marts 2020.

Entré 40 kr.