Mere Momentum

08.08.2018 - 09.08.2018

Kaffe & Kærlighed

Hybrid

Et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme.

Se trailer

“Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel?”

‘Kaffe & Kærlighed’ udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To cafeborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener, der i allerhøjeste grad lader vente på sig. Spændt som en flitsbue af utålmodighed  og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang. Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælpsfilosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtigt genkendelig historie.

Varighed 50 min

Artist talk 8. aug  

Præsenteres i samarbejde med Den Fynske Opera

Ide og udførsel Camilla Marienhof

Dramaturgisk konsulent Susan Gritzman, Christel Stjernebjerg

 

Lyd Jens Rosenlund Petersen og Simon Josef Nielsen

Af Camilla Marienhof Production  

Anmeldelser

★★★★★
’’… en bramfri mother fucker af en alsidig performer, som er både poledanser og en fysisk skuespiller med fabelagtig komisk timing, men som lider af helt skizofrene tendenser.’’ 
Den 4. Væg

“A show of international level. It has a bit of Chaplin and Tati, but original in a feminine way.”
Massimo Del Zoppo Corriere di Novara, Italy

“Camilla Marienhof overbeviser. Hun er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien.”
De Morgen, Belgien