Koncert

02.03.2018

Kai Whiston (UK) & Strozqnu (DK)

DJ’s: Bruce Saxon, Papa C & Vincent Anarkii

Kai Whiston er et af de mest spektakulære navne på den elektroniske scene netop nu.

Kai Whistons musik er et avant-gardistisk elektronisk virvar af genrer der koges op til et maksimalistisk udryk, hvor vi får ørene vredet igennem alt fra ambient, IDM, break beat, drum’n’bass og glitch. Det kunne være lyden til dit værste mareridt men det kunne samtidig være lyden af en verden du endnu ikke har oplevet. Kai Whiston formår på mærkværdig vis at skabe en musik der på en gang er humoristisk men samtidig er dybt kysende og grænsende til forstyrrende.

Kai Whiston udgav sin første plade ”Houndstooth” i 2016 på det Brainfeeder-associerede selskab TAR. I 2017 udagv Whiston EP’ en “Fissure Price” på de velrenommerede pladeselskaber Big Dada (Diplo, cLOUDDEAD, Run the Jewels, Roots Manuva m.fl.) og Ninja Tune (Actress, Amon Tobin, Kamasi Washington, Sarathy Korwar, Thundercat, Jaga Jazzist m.fl.). Artworket til denne EP blev skabt af Sam Rolfes der bl.a. har arbejdet sammen med Rihanna og Depeche Mode.

Dette unge talent kommer vi til at høre meget mere til fremover. Så kom og vær vidne til lyden af fremtiden!

Lyt her: kaiwhiston.bandcamp.com

 

Strozqnu spiller håndspillet elektronisk beat-pop med tilpas mængder af spraglet elektronik og varm weirdness, der smager af kulørte drinks, krydret mad og en tur gennem junglen. Eller måske snarere elektronisk musik opdyrket på en årelang inspiration fra punk, pop, hip-hop og r&b konverteret til et elektronisk produkt, der kan siges at eksistere i slægtskab med så forskellige elektroniske lydmagere som Ratatat, Mux Mool og Diplo, men som alligevel folder sig ud på sin helt egen og tilpas udknaldede og alligevel imødekommende måde.

Bag navnet Strozqnu gemmer der sig et utal af mennesker og potentielle konstellationer, men fælles for dem alle er, at de er odenseanske. Hjernen bag Strozqnu er Troels Schmidt Thinesen (tidligere medlem af bandet Plök), der brygger sine finurlige beats og elektroniske lyde i sin kælder i Middelfart. Men Strozqnu er også mere end Troels og hans kælder. Strozqnu er først og fremmest i et live-fænomen, der tager sig ud i mange forskellige farver, alt efter hvem der er med i live-setuppet. Pt. består Strozqnu således af en række af odenseanske venner og musikere i form af Hasse Mydtskov (Kissaway Trail, Slaughter Beach, The Spy In The Mes og DIET), Jesper Holm (The Spy In The Mes) og Troels' tidligere bandkammeret fra Plök, Mikkel A. Kongstad, der på hver sin vis føjer nye farver og dimensioner til Strozqnus lyd. 

Strozqnu forventer at have ny lyd klar til udgivelse i løbet af foråret 2018. Indtil da kan der lyttes her: soundcloud.com/strozqnu

 

De tre Dj’ s Bruce Saxon, Papa C & Vincent Anarkii vil sørge for at binde aftenen sammen før, imellem og efter koncerterne.

 

Entre: 50 kr.

Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikudvalg og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

 • Mar

  02

  Starter kl. 21:00
  Dørene åbner kl. 20:00
  02.03.2018 kl. 21:00
  • Dørene åbner: 20:00
  • Dørene lukker: 00:00
  Teater Momentum
  Ny Vestergade 18 5000 Odense C