Koncert

13.02.2019

KALEIDO

Koncert efter forestillingen 16:29

KALEIDO er et nyt skud på stammen i den improviserende musik. Guitarist Anna Roemer og saxofonist Cecilie Strange har fundet en fælles musikalsk klangbund, hvor visionen er at skabe musik der flytter sig i tid - rum - sted. Dogmet for gruppen er at optræde med nye musikere, så lyden aldrig bliver den samme. Intet er givet på forhånd. Derfor kan vi heller ikke løfte sløret for, hvem de vil samarbejde med til denne koncert.

Visionen med KALEIDO er at skabe lydcollager som ændrer sig ved hver tone for herved at skabe noget egenartet der aldrig kan eller skal genskabes - som solskin i et kaleidoskop.

Man kommer så at sige aldrig tilbage til et fast udgangspunkt i den her musik. Det er konstante flydende bevægelser der omfavner det tilfældige og netop dyrker den usikkerhed der ligger indlejret i disse musikalske bølgeskvulp. Ingen er herrer over, hvad de bringer med ind og hvad de trækker med tilbage. Kast dig ud i den improviserede bølge og lad dig bliver masseret nænsomt rundt i vilkårlige musikalske skvulp på Teater Momentum d. 13 feb.

Koncerten er gratis med musikårskort eller billet til forestillingen 16:29 samme aften.