Mere Momentum

15.06.2019 - 16.06.2019

KALEJDOSKOP

“Livet er kalejdoskopisk. Vi drejer det til en drøm” - Michael Strunge

Med øjnene i kalejdoskopet og kursen sat mod farverige, illusoriske farvande tager forestillingen KALEJDOSKOP os på en musikalsk rejse ind i det drømmende menneske og ind i fortrydelsen og bitterheden. Hvor kommer vores drømme fra? Og hvorfor gør det ondt, når de brister?

KALEJDOSKOP stiller skarpt på livet, som noget, man enten vælger til, eller vælger fra. En ung mand skal være far, og står overfor det største valg, han nogensinde har skullet tage stilling til: Det er ikke for sent at få en abort. Han fanges i tvivlens fastfrosne apati og kan ikke bære hverken at skulle sige nej eller ja. På sygehuset har man i en nær fremtid fundet nye metoder til at teste fostrets DNA hvilket åbner for helt nye muligheder og valg for kommende forældre. Alt imens ophober afdøde sjæle i et omvendt hospice- venteværelse, og venter på at blive genfødt. Men hvad hvis ingen af sjælene bliver valgt til under graviditeten? Er livet overhovedet værd at leve, hvis det skal være så forvirrende at være i live?

Forestillingens lydside blander originale kompositioner med musik fra Oliver Messiaen, Nils Frahm og Jon Hopkins og fremføres live på scenen. 

Der er 50 årskortpladser pr. visning. 

Varighed ca. 45 minutter

Medvirkende
Michael Juul Hagerup
Ruben Ingemann Jensen
Mads Kroer Møller
Thilde Hastrup

 

 

Instruktion og scenografi
Jeanette Gommesen

Manuskript, lys, lys og live-musik
 
Michael Juul Hagerup

Med musik af
 
Oliver Messiaen
Niels Frahm
Jon Hopkins
Michael Juul Hagerup

Grafisk design
 
Michael Juul Hagerup

Af
Teater Opia