Mere Momentum

26.10.2018 - 27.10.2018

Landet Uden Drømme

Se trailer

På scenen står en kvinde. Hun siger, at hun kommer fra fremtiden. Hun siger, at hun er kommet for at redde os fra os selv. At vi er holdt op med at drømme. At vi ser fremtiden som et dystopisk mareridt af naturkatastrofer, geopolitiske nedsmeltninger og robotter der overtager vores følelser og sociale relationer. Hun siger at hvis ikke vi begynder at drømme, så forsvinder den fremtid hun kommer fra. Hun begynder at fortælle historien om fremtiden, som vi ville ønske den blev. ‘Landet uden drømme’ er forestillingen, som vil ende alle onde mareridt.

‘Landet uden drømme’ er inspireret af kult-tegneserierne om Linda og Valentin, som er et af de værker i kulturhistorien, som mest indgående har beskæftiget sig med alternativer for vores fremtid.

Tue Biering modtog prisen for Årets Instruktør 2018 for sit arbejde med bl.la. 'Landet uden drømme' og 'ROCKY!', som kan opleves på Momentum i april 2019. 

Præsenteres i samarbejde med Den Fynske Opera

Varighed 90 min

 

 

 

Instruktion, koncept og tekst Tue Biering
Medvirkende Christine Sønderris
Dramaturgi Tanja Diers

Af Fix&Foxy i samarbejde med Eventministeriet, Det Kongelige Teater

Anmeldelser

★★★★
"Her bliver Bierings fremtidsbud virkelig spændende i al sin paradoksale tvetydighedhed. Det udmunder i et scoop af en vision, fascinerende fabulerende nøgen!"
-Politiken

★★★★
- Gregersdh

★★★★
- Iscene.dk

★★★★
- Kulturland