Comedy

25.10.2019

Momentum Comedy Nights #2

Anders Fjelsted & Dan Andersen

Sammen med den Odenseanske komiker og ildsjæl, Olav Lundsgaard, er vi glade for på Teater Momentum at kunne udbygge Odenses comedy-scene. Alle fire aftener vil Olav Lundsgaard være veloplagt vært og invitere både etablerede komikere og også upcoming talenter, i comedy-kredse bedre kendt som æsler, på scenen.

Anders Fjelsted er en legende indenfor dansk stand up. I 1996 debuterede han som komiker, og siden da har han været på adskillige klubtours, været vært for en række DM i stand up og så kender du ham helt sikkert som både vært og medvirkende over årene i det populære ”Talegaver til børn”. Anders Fjelsted har kaldt sine egne shows ”Barnligt voksen” og ”Lige ved og voksen”, og netop dét siger noget om, hvad man kan forvente sig af en aften med ’Fjelle’. For han har leveret jokes fra scenen i over 20 år, og selvom det nu er voksenlivet og ikke drengerøvstiden, der er under behandling, så er hans jokes fortsat knivskarpe og tankevækkende.  

Dan Andersen har stået på de danske stand up-scener siden 1997. Han er ofte at finde med sin guitar om halsen, som han, på vidunderlig vis, spiller cover-numre af kendte popmelodier på, gerne med en anlagt ironisk distance, både til sig selv, og til de temaer, som sådanne popsange oftest omhandler. Sådan har han forfattet hits som ”Står man på McDonalds, bliver man stjernepsykopat”, ”Gitte vil ik’ gi’ det” og ”Jeg er lige her Bro”. Dan Andersen er den bedste blanding af sang og stand up. Han har publikum i sin hule hånd fra første sekund, og der er lattergaranti, når han går på.