Comedy

14.11.2019

Momentum Comedy Nights #3

Lasse Madsen & Steen Molzen

Sammen med den Odenseanske komiker og ildsjæl, Olav Lundsgaard, er vi glade for på Teater Momentum at kunne udbygge Odenses comedy-scene. Alle fire aftener vil Olav Lundsgaard være veloplagt vært og invitere både etablerede komikere og også upcoming talenter, i comedy-kredse bedre kendt som æsler, på scenen.

Lasse har en impro-evne, scenetalent og sans for skarpe jokes udover det sædvandlige. I 2017 var han æsel ved Zulu Comedy Galla. I 2018 og 19 har han, sammen med kollega Mahamad Habane, været vært på det succesfulde ”DR Ultra Nyt”, som er blevet nomineret til TV Prisen. Lasse Madsen leverer altid jokes med jysk underspil, der går direkte i lattermusklen, og under denne lune findes en lynhurtig hjerne, der på bare sekunder kan udtænke punchlines, der får selvsamme muskler til at gå i krampe.   

Steen Molzen har sin helt egen stil. Han er efterhånden en erfaren herre på comedy-scenen, og i alle årene har man med Steen Molzen været sikret punchlines, der er alt andet end politisk korrekte. Hvis du har set Steen Molzens soloshow ”Pædagog på afveje”, så ved du, at han på alle måder er netop dét. For næsten ingen går fri, når Steen Molzen går upædagogisk til værks, og med sønderrivende sjove jokes får styr på verdenssituationen.