Comedy

19.12.2019

Momentum Comedy Nights #4

Niels Forsberg & Pelle Lundberg

Sammen med den Odenseanske komiker og ildsjæl, Olav Lundsgaard, er vi glade for på Teater Momentum at kunne udbygge Odenses comedy-scene. Alle fire aftener vil Olav Lundsgaard være veloplagt vært og invitere både etablerede komikere og også upcoming talenter, i comedy-kredse bedre kendt som æsler, på scenen.

Niels Forsberg er ikke bange for at kalde sig selv for nørd. Faktisk slet, slet ikke. Derfor er han manden bag shows som ”Nørderne overtager verdensherredømmet”, ”Use the Forceberg” og ”Single Player”. Niels Forsberg er unik på comedy-scenen, når han leverer jokes, der får publikum til også at ville dyrke deres indre nørd. I 2010 fik det ham hele vejen til semifinalen ved DM i stand up. Helt uden brug af Jedi Mind Trick, tryllebinder Niels Forsberg med sine jokes om livet som nørd.   

Pelle Lundberg debuterede i 2012, og siden er det kun gået den rigtige vej. I 2016 var han æsel ved Zulu Comedy Galla, og 2 år senere vandt han gallaens Talentpris. I podcastverdenen har han også haft succes. Udover sin egen comedy-podcast ''Flyverskjul'', så er han også manden bag Olsen Banden-podcasten ''Skide godt - Egon'', og også podcasten ''Dahlgårds tivoli'', hvor han går i kødet på et af de tidligste reality-formater på dansk tv. Hans jokes er velkomponerede, og tilmed er han stærk i improvisationer – talentprisen er velfortjent.

 • Dec

  19

  Starter kl. 19:30
  Dørene åbner kl. 18:30
  19.12.2019 kl. 19:30
  • Dørene åbner: 18:30
  • Dørene lukker: 21:30
  Teater Momentum
  Ny Vestergade 18 5000 Odense C