Koncert

08.09.2018

Nota Bene & Trepac (DK)

Hiphop

Både Trepac og Nota Bene er frontløbere på selskabet Echo Out Records, der de sidste 10 år har svunget taktstokken over dansk hip hop og sat standarden for, hvor meget nerve og kvalitet der kan være i dansk rap. Begge rappere har et hav af udgivelser i bagagen og er i sensommeren 2018 igen albumaktuelle med hver sin plade.

Nota Bene har opnået stor succes med sine udgivelser i gruppen Dialekten, og leverede sidste år med produceren Davey, sit første soloalbum "Dag for dag". Hans mørke stemme og skarpe flow har længe været en velbevandret hemmelighed i den danske undergrund, og få kan servere en historie i så interessante og gribende vendinger og rim som Nota Bene, når han beretter om trøstesløse skæbner og fortællinger fra sin egen dagligdag i livets skole. Der bliver ikke lagt fingre imellem – her bliver en spade kaldt for en spade og en sjoller for en sjoller.

Trepac har efterhånden opbygget et imponerende hip hop generalieblad, hvor han i snart et årti har markeret sig med en række udgivelser – både som solist og i grupperne Binær, M-Cnatet og Torden & Lynild. Senest har han i april 2018 udgivet  albummet ’Ronkedor’ i samarbejde med produceren Xeren, det også har produceret det kommende album ’Kamæleon’.  

Skrevet om Nota Bene: 

"Hans brovtende askebæger-vokal, i hans bidske flow, hans stemmekontrol, hans nærvær og hans autenticitet, og i den intensitet og råhed, hvormed han leverer sine tekster. Ja selv når han vrisser, snerrer og beordrer sit mundvand tilbage ind bag de sammenbidte tænder, hvilket tit er tilfældet, virker det som en naturlig del af flowstykkerne. Alt dette, lagt sammen, resulterer i min optik i en astronomisk pakke perfektion, der uden tvivl gør sig som dansk raps mest komplette af slagsen”
- Jeppe Barslund, hiphopanmeldelser.dk

 Skrevet om Trepac:

”Det kan godt være, at dansk raps overlevelse p.t. hænges op på opkomlinge som Klumben, Kidd og Kesi, men der er umiddelbart og indtil videre mere gods at komme efter hos Trepac”
–  Rune Skyum‐Nielsen, musikanmelder I Dagbladet Information og hos Go’ Morgen Danmark på TV2

 Koncerten præsenteres i samarbejde med OFF - Odense Internationale Film Festival. 

Det er ikke muligt at købe billet med musikårskort til koncerten.