Vol.12

31.05.2018 - 01.06.2018

OS - CPH Stage

Momentum vol. 11 i form af scenekunstkollektivet by Proxy kommer på CPH Stage med forestillingen OS

Vi er menneskene. Vi bliver født. Vi lever. Vi dør alene. Vores art blev social, da vores forfædre gik fra at jage om natten, til at jage om dagen. Siden har vi organiseret os i grupper. De fleste grupper er vi født ind i: Vores nationalitet, vores køn, vores hudfarve, vores seksualitet og vores klasse er afgørende for vores identitet. Andre grupper vælger vi, baseret på holdninger, og i disse grupper danner vi nye holdninger. Holdninger som vi bærer som en fodboldtilhænger bærer sit holds fodboldtrøje.

Med kontakter i hånden angiver publikum selv, om de føler sig ekskluderet eller inkluderet af by Proxys fællesskaber. Er du med eller ikke med? For togetherness, sammenhold og unity kan være meget godt - så længe man selv er inde i varmen.

Kunstnerkollektivet by Proxy har været Momentums kunstneriske hold i sæsonen 2017/18 hvor de har stået bag Vol. 11's tretrinsraketten OS(om gruppen), Lugten af Andre(om individet) og Stedsans (om samfundet)

Varighed: 75 minutter

Forestillingen indeholder dansk og letforståeligt norsk tale.

 

 

Af og med by Proxy:
Anders Firing Aardal
Marthe Sofie Løkeland Eide
David Jensen
Heiki Riipinen
Ylva Owren
Matias Askvik    

Anmeldelser

★★★★★ - Ungt Teaterblod "... OS er begavet – og underholdende. De seks performere har gjort Teater Momentum til deres helt eget, og de er ikke bange for lidt politisk provokation. Der blev grinet, flirtet og rullet med øjnene. Jeg kan ikke forestille mig et stykke teaterkunst, der bedre henvender sig til et ungt og socialt engageret publikum."

★★★★ – Iben Friis, Fyens Stiftstidende "Forestillingen OS på Teater Momentums Vol. 11 ... er både underholdende og bogstaveligt talt oplysende, da vore kontakter er forbundet til omkring 60 loftslamper af allehånde slags over scenens runde manege. Vi lyser og slukker. Vi bekræfter eller afkræfter identifikation og afstand, selviscenesættelses-bedrag og den nøgne sandhed. Det hele serveret af de seks kunstnere/skuespillere som et sandhed-eller-konsekvens-show med konfetti, takketaler, ordensbånd og blomster."