Koncert

12.08.2017

Passengers Only + Blå Tone

Dobbelt date på Momentum med Passengers Only & Blå Tone.

"Passengers Only" lader sig inspirere af deres personlige og musikalske baggrunde såvel, inspiration fra Togo, England, Ghana og Danmark, dette indbyder naturligvis til at benytte sig af muligheden for at inkludere elementer af reggae, Rap, jazz-blues, soul m.m., når de nuancerer deres fortællinger. De vælger udtrykket fortællinger fordi vokalt er de alsidige, idet de har elementer af poetry slam/rap som pirrer lytterens krop, giver stof til eftertanke og leverer hvad komponisterne har på hjertet. Stilarten kalder de sig for ”Reggazz” "Passengers Only", også kendt som P.O., spiller egne kompositioner. Musikerne bor på Fyn og indgår i flere musikalske sammenhænge på Odenses kulturscene.

Bandet består af følgende bandmedlemmer:

Trommer: Søren Kannegaard
Bas: Larle Damsgård Pedersen
Vokal + Keyboards Karlos Armes
Perkussion: Bobby Assoumanou Aboudou
Lead guitar: Hans Thygesen
Trompet: Per Thomas Jensen
Vokal + Saxofon: Eddie Mochia

_________

Blå Tone serverer deres eget billedskabende og stemningsmættende univers. Ny forunderlig musik, der går lige til hjertet. I pianisten og komponisten Peter Skummes trio Blå Tone, bevæger den kreative musiker i tæt samhørighed med sine to medspillere sig ud i et frodigt grænseoverskridende univers fra smukke, melodiske og lyriske stykker til mere rå og kantede, og hvor elementer fra den klassiske og rytmiske musik ustandselig fusionerer og krydser klinger. Sangerinden Anita Lykkegårds varme, besnærende og vidtspændende stemme og Karin la Cour Lützens bløde sopransax-spil flyder let og raffineret rundt i musikkens blå tone.

Blå Tone sætter noget på spil - her er både eftertænksomhed og sprælsk overskud - her løfter musikken sig op i nye højder. Repertoiret består af vokal-numre med tekster skrevet af Anita Lykkegård iblandet enkle instrumentale stykker.