Koncert

26.08.2017

Perlemor

Bandet Perlemor er opstået af en række tilfældigheder og leverer lydkollager med Gry Bagøiens vokal og elektriske orgel, der tilføjes trækbasun, harmonika og sav.
(Bemærk at årskort ikke giver adgang til denne koncert)

Gry:

I de sidste par år har jeg skrevet en del sange på elektrisk orgel. Efter mange år i Tyskland hvor jeg har boet og arbejdet med elektronisk musik vendte jeg hjem til Dk og flyttede til Bornholm, her boede jeg og arbejde med min nu afdøde kæreste billedkunstner Emil Westman hertz. Jeg besluttede mig for at lære at spille på klaver og fik et orglet med da jeg købte klaveret, fra den lokale missions kirke. Klaveret faldt af bilen på vej hjem midt på landevejen,... så stod jeg der med et orgel…

Jeg gik derfor i gang med at komponere sange på orgelet. Gennem Emil mødte jeg billedekunstneren Claus Hugo Nielsen.

Claus var lige begyndt at spiller trækbasun da vi begge var dilettanter på hver vores instrument, passede det godt at spille sammen, vi begyndte at spille til fødselsdage og til ferniseringer og kunstneriske sammenhænge. Bandet blev døbt perlemor. Det var Emils ønske at være vores executive producer og udgive os på LP. Efter Emils død besluttede vi os for at holde fast ved bandet Perlemor og at lave en plade.

Pladen er nu færdig og udgives på Pladeselskabet Pladeselvskab. d 14 juli 2017.

Entre: 50 kr 

Line-up

Gry Bagøien, vokal og lydkollager
Claus Hugo Nielsen, trækbasun
Nicholas Kingo Orgel, harmonika, sav