Mere Momentum

22.03.2017 - 04.04.2017

Random

Performance

Det Reumert-nominerede, prisvindende og internationalt turnerende scenekunstensemble, Livingstones Kabinet, co-producerer med Teater Momentum. Et stykke om livets tilfældighed. En poetisk og livsbekræftende kollage med live musik, koreografi, tekst og et stærkt billedunivers. En morsom, musikalsk og vild leg med tilfældighedernes spil – en hyldest til det i livet, vi ikke kan kontrollere.

Dansk urpremiere fredag den 24. marts 2017

Årskortpremiere

Ons 22. marts kl. 20

Snigpremiere

Tors 23. marts kl. 20

22. marts – 4. april 2017 tirs – lør kl. 20

Skoleforestilling: Man 27. marts kl. 20. Der kan aftales forestilling Man 3. april kl. 12 via tlf. 63117810 // Undervisningsmateriale her.

Læs pressemeddelelsen her

Programtekst her.

Livingstones Kabinet er et kollektiv af forfattere, komponister, koreografer, artister, dramaturger, musikere, designere og instruktører, der sammen skaber forestillinger, som er tværdisciplinære, og som har et helt særligt udtryk. Deres arbejde kan karakteriseres som billedrigt og stramt koreograferet med både live musik og lyddesign. Det er hverken narrativt eller ikke-narrativt – deres forestillingerne leger ofte med tid og med at klippe en rækkefølge op og sætte den sammen igen. Deres scenekunst betragtes som absurd, inkongruent og rå, men samtidig menneskelig og smuk.

“Vi glæder os helt vildt til at have urpremiere på Teater Momentum, som med sit mod til at vise ny scenekunst for et trofast publikum, har lagt sig i front blandt de moderne, danske teaterscener.” Livingstones Kabinet

Bemærk at forestillingen indeholder både dansk og engelsk tale.

Producent Livingstones Kabinet & Teater Momentum

Varighed 75 minutter

Medvirkende Pete Livingstone, Svend E. Kristensen, Petter Wadsten, Kristina Sørensen Ougaard, Pernille Koch Iscenesættelse Nina Kareis Scenografi og foto Julie Forchhammer Koreografi Adelaide Bentzon Komponist Pete Livingstone

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer
Egnet til
  • Alle aldre