Andet arrangement

16.03.2018 - 17.03.2018

Sexolog og cand.mag. Lucy Vittrup / foredrag før TÆNDT

I forbindelse med forestillingen TÆNDT arrangerer Momentum foredrag med sexolog Lucy Vittrup. Har du aldrig mødt en sexolog før, så grib chancen og snig dig sammen med os andre ind i Momentums biograf til et lystigt oplæg og en snak om dét, der får hele verden til at snurre rundt: Sex!

"Seksualiteten bliver mere og mere instrumentel og fravristet den livskraft og kærlighed som er fundamental for menneskets følelsesmæssige, mentale og åndelige trivsel.

Derfor har jeg dedikeret mit liv til at skabe bevidsthed om og metoder til at arbejde med seksualitet som en livskraft i alle livets forhold. Både personligt og fagligt.

– Fordi jeg tror på, at en fri og kærlig seksualitet er fundamental for et frit demokratisk samfund.

Min mission opfylder jeg gennem at debattere i offentligheden, undervise, holde foredrag, skrive om og have professionelle samtaler."

Lucy Vittrup er psykoterapeut, coach, cand. mag., underviser og forfatter til bogen Erogi – Sådan gør du din seksualitet til din personlige styrke (Muusmann, 2014), samt kapitelforfatter til ”Seksuel energi som ressoruce i coaching rummet i Coaching nyt perspektiv (Görtz, Kim et Gaihede, Tine, Hans Reitzels Forlag 2014)

Lucy har coachet tv-stjerner, værter, internationale virksomhedsledere, scenekunstnere og privatpersoner i over 15 år. I dag underviser hun også unge fra hele landet i seksualitet og #metoo tematiker. Med sin specialisering i sextech og nye tendenser inden for seksualitet, bidrager hun ofte som debattør i danske medier og er desuden seksualitetsekspert for Ekstra Bladet, hvor hun giver kontroversielle perspektiver på seksualitet og tester alt fra VR Porno til Vaginal Mapping. Hun er grundlægger af Erogy Life Academy, der hjælper institutioner og deres ansatte med at aktivere seksualitet og sanselighed som ressource både professionelt og privat. Det gør hun gennem foredrag, workshops og professionelle samtaler. Hun startede ”cuddling bevægelsen” i Danmark, da hun i 2016 satte betydningen af fysisk berøring på dagsordenen og bl.a. uddannede de første hold professionelle cuddlere i Danmark. Hendes seneste skud på stammen er stiftelsen af Academia Vital, som bl.a. laver onlinekurser for kvinder i Latinamerika. Lucy er skaberen af begrebet Erogi, som hun har dedikeret sit liv til at udbrede budskabet om.

Det er gratis men det er nødvendigt at reservere plads.