Mere Momentum

12.04.2017

Solyara/Tidebound/Yahowa

Koncert

Den 12. april vil der på Teater Momentum være mørkt messende, smuk & atmosfærisk musik der lader publikum rejse igennem stjernestøv & mytologi for at lande i en meditativt flydende tilstand. Denne påskeaften, hvor foråret forhåbentlig vil være i gang, spiller Dark Wave artisten Solyara, syrefolkprojektet Tidebound & punk/dope pop/post-punk bandet Yahowa.

Solyara er en elektronisk soloartist der skaber en atmosfærisk lyd præget af langstrakte dronepassager & æterisk vokal. Solyara lader sjælen vandre vidt omkring, men slipper aldrig publikums hænder i sin dragende og dybe opdagelsesrejse. Solyara er blevet beskrevet som en kosmisk rejse gennem universet. Musikkens minimalistiske stil, der minder om dark wave bandet Dead Can Dance, er gudesmukt og besøgende kan garanteres at slippe jordforbindelsen et par gange undervejs for at rejse igennem denne verdens stjernestøv. Solyara spiller denne aften sammen med Tidbound

Lyt til Solyara: solyara.bandcamp.com

Solyara på Facebook: www.facebook.com/solyaramusic/;

Tidebound er et psykedelisk folkprojekt der udover den psykedeliske folk trækker på neo folken. Tidebound er Dave Müller, som tidligere har spillet psykedelisk drone i Chasing Eudaimonia & Funeral Doom Metal i Black Wreath, men Tideebound er trods dette funderet i folkmusikkens verden & hvis de to bands han har spillet i betyder noget for Tidebound befinder denne betydning sig hos de psykedeliske & klangfulde undertoner Tidebound gør brug af. Tidebound er i høj grad et personligt projekt der indeholder tidevandets melankolske håb i sit til tider mytologiske & overjordiske projekt. Sangene omhandler håb, kærlighed, ensomhed og en længsel efter frihed der ikke er ukendte temaer i folk, men den udsvævende vokal og de psykedeliske undertoner lader Tidebound være sin helt egen. Tidebound spiller denne aften sammen med Solyara.

Lyt til Tidebound: tidebound.bandcamp.com

Tidebound på Facebook: www.facebook.com/tidebound/;

Lyt til Tidebound & Solyara når de spiller sammen: https://www.youtube.com/watch?v=Nh4FeRCDMxQ  

Yahowa er et dansk Post Punk band under ledelse af Per Gerhard. Bandet startede med at være et hurtigt & støjende punkband, men har bevæget sig væk fra dette for i stedet at være et langsomt messende postpunk band. Bandets lyd trække tråde til såvel Shoegaze, No Wave & Grunge, men bandets beskrivelse af sig selv som dope pop er måske den bedste måde man kan beskrive bandets aktomkransende meditative take på punk. Blandt livebandets medlemmer regnes blandt andet  Rasmus Bauner, som også spiller med i det legendariske punkband Guddommelig Galskab.

Lyt til Yahowa: yahowa.bandcamp.com

Yahowa på Facebook: www.facebook.com/theroadbacktoyahowa/;

 

Entre: 50 kr. (Bemærk at årskort ikke giver adgang til denne koncert)