Koncert

24.10.2019

Suwalski Trio

Koncert

De tre musikere er både komponister og instrumentalister og turnerer i hele verden med deres musik. Sammen skaber trioen et fængslende musikalsk kosmos hvor jazz, blues og improvisation blandes med ghanesiske rytmer og traditionel musik fra Burkina Faso og munder ud i en lækker afrojazz.

Suwalski er en af de bedst gemte hemmeligheder her i landet. Hun udgav i 2018 en af årets mest bemærkelsesværdige plader i samarbejde med den ghanesiske musiker Dela Botri.

Simon Winse er fra Burkina Faso, men bor i Paris og spiller på det traditionelle strengeinstrument N’goni (i korafamilien) og på bambusfløjte kaldet Flute Peul. Winse udgav i 2018 albummet Dangada (Gigantorium 2018).

Ayi Solomon er opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i de sidste 30 år, hvor han har etableret sig som en af de mest efterspurgte jazz og world musikere herhjemme.

Entre 60 kr.
Fri adgang med musikårskortet.

Koncerten er støttet af Odense Kommunes Musikudvalg, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, Restaurant Aro, Fynske Bank Fonden, Sydbanks Fond, BUPL's Solidaritets- og kulturpulje og Dansk Artist Forbund.  

Koncerten foregår i direkte forlængelse af vol. 13-forestillingen 'Krise'. Læs mere her.