Mere Momentum

14.03.2018 - 24.03.2018

TÆNDT

Musikdramatisk performance

En forestilling om at være slukket. To kvinder leder efter kontakten, der tænder. Den anmelderroste Queen of Beat, Dj & komponist, Rosa Lux leverer det musikalske univers til denne kollage af fysisk teater, tekst og billedsprog. Ud med modstand mod kroppen og ind med leg og nysgerrighed. En anarkistisk og humoristisk varieté om sanselighed, lyst og skønhed på trods.

URPREMIERE FREDAG DEN 16. MARTS KL. 19.30*

Varighed: 60 minutter  

Humor, sex, krop og form. I et kærligt pirrende univers, flyder en visuel strøm af billeder og stemninger. Uden glatte glansbilleder og udtørrede klichéer søger TÆNDT efter medmenneskelighed og frihed og efter at vække den erotiske energi. Med frodig skaberkraft åbner TÆNDT for nye, underfundige og absurde scenografiske billeder på en lyst sluppet løs og en rå kusse i spring.   

TÆNDT handler også om, hvordan det ser ud, når alt er slukket og man har mistet kontakten til sin lyst. Det er skrøbeligt, afskrællet, intimt og personligt. TÆNDT er skabt fra et skrøbeligt sted, men handler om kraften.

*PREMIEREN EXTRA:

Foredrag med sexolog Lucy Vittrup før urpremieren fredag den 16. marts og før forestillingen lørdag den 17. marts. Tilmelding nødvendig, åben for alle + Afterparty med DJ Rosa Lux herself. 

Lovecast fester med os til premieren: "Vores mål er, at forbedre parforhold og relationer imellem mennesker." Mød dem eller læs om dem her

TÆNDT er produceret udelukkende af kvinder. 

Artist talk 14. og 22. marts

Forestillingen er en co-produktion mellem Husets Teater, Katapult, Kvint&Svendsen og Teater Momentum. 

Forestillingen er støttet af Den Musikdramatiske Pulje under Statens Kunstfond.

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer

Medvirkende & idé Helene Kvint & Line Svendsen

Komponist Rosa Lux

Lyddesign Pelle Skovmand

Scenografi Astrid Randrup

Instruktør Nina Kareis

Lysdesign Anna Maria Clementine Waldelius

Kostumedesign Hanne Mørup

Sexolog Lucy Vittrup

Afvikling Mathilde Niemann Hyttel

Producent Gitte Nielsen

Assistent Karla Hauch Wald