Comedy

19.03.2019

Thomas Hartmann - Olav Lundsgaard

Momentum Comedy Night

Vært: Simon Væver

Thomas Hartmann kan man allerede kalde en legende i dansk stand-up.

I over 22 år har han stået på en comedyscene og udover at have medvirket i de meste af Stand up.DK og Comedy AID, har han selv lavet anmelderroste & kultpopulære one man-shows i hele landet, heriblandt: 'Hartmann X', 'Hartmann 3', 'Extrospekt', 'Science Faction', 'Hartmann X-II', 'Betamax' og senest i efteråret 2018 'Kærlighed'

Derudover lavede han successhowet 'Bytte bytte Købmand' med Anders Matthesen og tre turnéer af showet 'Men’s Room' sammen med Torben Chris.

Ved siden af sit stand-up har Thomas været forfatter på programmer som: ''Langt fra Las Vegas'', ''Jul på Vesterbro'',''Dolph & Wulff'', ''Det alt for store Linda P show'' og meget mere.

 

Olav Lundsgaard er 25 år og lokal Odense-komiker. Siden debuten i 2013 er det kun gået fremad. 

I 2015 var han en del af Svendborg Comedy Festival, I 2016 optrådte han i Kongens Have i Odense til HCA Comedy Festival, og sidenhen har han lavet adskillige shows ved Zulu Comedy Festival.

Han har deltaget 3 gange i DM i stand up, hvor han 2 gange har nået semifinalen og senest i efteråret 2018, hvor han nåede finalen på Bremen teater i København, som blev sendt på TV 2 Zulu.

 

Desuden præsenteres på aftenen 1-2 helt nye lokale komikere, et såkaldt æsel.