Mere Momentum

25.05.2019 - 08.06.2019

Tre søstre

Dramatik

TRE SØSTRE af Anton Tjekhov

OBS. Bemærk at premieren den 25. maj er kl. 16.00 og ikke 19.30 som først angivet. 

Afgangsforestillingen 2019 er den sidste med et fjerdeår, da skuespillerskolerne i Århus, Odense og København er gået over til bachelor / kandidat, som er bygget op af 3 + 2 år.

Det føles i den forbindelse passende at opføre tre søstre, der netop foregår i en tid, hvor nye tanker tager over fra de gamle.

”Tre søstre” er en fortælling om tiden, der ubønhørligt gnaver sig ind på vores liv, mens vi forblindede af håbet om, at lykke og mening findes i fremtid og fortid, lider under, - og strides med, - tvivlen om vor skæbnes uafvendelighed.  

Temaer som fremmedhed, drømme, pligter, klimaet, krig, katastrofer, materialisme, moral, venskab, hævn, musik og filosofi snor sig omkring det ene: længslen efter at kærligheden findes, og at man i dén endelig kan give slip og opleve at livet er sandt, frit og trygt. 

Varighed 2 timer og 20 minutter (inkl. pause)

Tak til: 
Teater Momentum
Nørregaards Teater

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer

Medvirkende
Amanda Bøgestrøm Isaksen, Anders Skov Madsen, Anna Bruus Christensen, Josefine Tvermoes, Lue Dittmann Sanden Støvelbæk, Niels Skovgaard Andersen, Sarah Juel Werner, Thomas Diepeveen, Frederik Bak, Christian Moosdorf.

 

Iscenesættelse
Peter Kunz

Scenografi og lys
Jens Klastrup

Kostumedesign
Mette Birch

Produktionsleder
Emilie Thit Stilling Netteberg

Oversættelse
Kjeld Bjørnager / Ejnar Thomassen, bearbejdet af: Peter Kunz