Koncert

23.03.2019

Tvivler - Town Portal - Extended Suicide

ILTER præsenterer

Tvivler en dansk hardcore-kvartet der består af folk fra bands, som Lack, Town Portal og Obstacles. Tvivler har tidligere gæstet Momentum Musik I forbindelse med den første udgave af ILTER punk&hardcore festival, hvor de fuldstændig rev publikum midt over med deres højenergiske live-knytter.
Tvivler spiller en diskant og dissonant form for hardcore med pludselige d-beat eksplosioner. Lyrisk undersøger bandet, hvordan vi kan skabe nye perspektiver og tilblivelser ved at ændre vores forståelse af, hvordan vi oplever verden og hvordan vi tænker verden. 
Tvivler har udgivet tre EP’er i form af deres trilogi Negativ Psykologi og til marts går de I studiet for at indspille deres længe ventede debut-album.

Town Portal er et band fra København der spiller en særegen blanding af metal, math-rock, noise-rock og minimalistisk og eksperimenterende musik.
Bandet har netop indspillet deres tredje album. Til dette album har de fløjet deres favorit-teknikker Scott Evans (Kowloon Walled City) ind fra San Francisco. Således er der forventninger om, at ‘Of Violence’ bliver det tungeste og mest ambitiøse album fra Town Portal indtil videre!

Extended Suicide fra Odense spiller en ultra-aggressiv krydsning af hardcore punk og powerviolence. Teksterne er på spansk, dansk og engelsk.
Odenseanerne har været igang siden 2011 og har en række af udgivelser bag sig. Senest split EP'en med det Svenske grindcore band Noll IQ, som også tidligere har gæstet Momentum.
Extended Suicide spillede også på sidste års Ilter Festival, hvor de som vanligt leverede et hæsblæsende show.   

Der er lagt I ovnen til kærlig krammer I pitten med tre af DKs mest interessante bands!

Det koster 50 kr. for en omgang fuld skræld!

Der vil på dagen være mulighed for at købe partoutbillet til ILTER 2019 for kun 150 kr (normalpris 200 kr), hvis du også deltager i koncerten! Har du allerede billet til festivalen er der gratis adgang til koncerten.  

Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg.