Mere Momentum

13.09.2019 - 21.09.2019

Viva la Frida!

Portrætforestilling

URPREMIERE fredag 13. September kl. 19.30

OBS: EKSTRAFORESTILLING, lørdag d. 21.09.19 kl. 16:00 OG EKSTRA-EKSTRAFORESTILLING kl. 19:30

'Viva la Frida!' ser tilbage på Frida Kahlos liv. Vi befinder os til hendes begravelse, hvor lillesøsteren Cristina reflekterer over et liv i Fridas altdominerende skygge. 

Her er sorgen over tabet af søsteren stor, men samtidig også en befrielse. For efter at have levet et liv bag den feterede og opmærksomhedssøgende søster, står Cristina nu på egne ben.

Forestillingen vil forsøge at give et anderledes blik på Frida Kahlo og samtidig undersøge, hvorfor den mexicanske kunstner stadig inspirerer og fascinerer verden over, 65 år efter sin død. Gennem musik, tekst og dans vil forestillingen udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk.

 

Forestillingen er skrevet, skabt og spillet af skuespiller Amira Jasmina Jensen, der var en fast del af ensemblet på Momentum vol. 12, hvor hun blandt andet  spillede rollen som Océane i  "16:29".

Varighed 50 minutter

Forestillingen er skabt med støtte fra Konsul George Jorck og Hustru Emmajorcks Fond, Beckett-Fonden, Koda Dramatik, BUPL og De Danske Sceneinstruktørers Båndkopimidler

  • Køb billetter
    Scroll ned for flere datoer

Medvirkende: Amira Jasmina Jensen

Instruktør: Signe Hørmann Sørensen og Amira Jasmina Jensen

Instruktør assistent: Amalie Keiser-Nielsen

Koreografi: Rosa Elena Flores og Pepita Rohde

Tekst: Amira J. Jensen


 

Lyskonsulenter: Mik Manley

Musik: Elizabeth Aguilar Enciso og Gerard Wolf

Dramaturgiske konsulenter: Vibeke Wrede, Anna Malzer, Rhea Leman, Aleksa Okanovic