Ofte stillede spørgsmål

Kom bag om scenen på Teater Momentum og få stillet din nysgerrighed.

Hvad er Teater Momentum?

Teater Momentum er et lille storbyteater i Odense. Momentum har siden 2005 produceret ny professionel scenekunst. Hvert år ansættes en ny kunstnerisk ledelse, der sætter sit hold af skuespillere og kunstnere. Ensemblet bliver sæsonens volume og har en hel sæson til at tegne en unik kunstnerisk profil. Læs mere om dette års ensemble her.

Ud over teatrets egenproduktioner præsenterer Momentum hver sæson en lang række nationale og internationale gæstespil af høj kvalitet. Se alle forestillingerne her.

Derudover er der Mere Momentum, som alene eksisterer for at levere fede kulturoplevelser til odenseanerne. Mere Momentum er en samlet betegnelse for alle de sideaktiviteter teatret har udover egenproduktionerne og gæstespillene. Det kan være koncerter, teatersport, foredrag, poetry slam osv. Du kan se Mere Momentum-programmet her.

Hvad er Momentum Årskort?

Årskortet er en fantastisk mulighed for at se, høre og opleve teater uden ryglæn i alle afskygninger. Årskortet giver fri adgang til alle teaterforestillinger på Momentum, både egenproduktioner og gæstespil, der spiller indenfor årskortets gyldighedsperiode. Læs mere her. Hvordan køber eller bestiller jeg billet til forestillingerne? •På Momentum kan du bestille og betale dine billetter på flere måder. Du kan købe din billet – eller reservere plads, hvis du er årskortholder – i vores online billetsalg på hjemmesiden: www.teatermomentum.dk/billet.

Når du er inde på et givent event på hjemmesiden eller facebook, fx en forestilling eller en koncert, så vil der være en Køb billetter-knap, som sender dig videre til det online billetsalg. Derefter er det blot at gennemføre købet.

Når du har færdiggjort dit køb vil du modtage to mails: En ordrebekræftelse og selve billetten. Du kan nu printe din billet ud og medbringe den på dagen. Hvis du ikke har mulighed for at printe billetten, kan du vise den ved indgangen på din smartphone, hvis du har sådan én. Hvis du af en eller anden grund ikke modtager en ordrebekræftelse eller din billet pr mail kan du kontakte os på: Telefon 63 11 78 10 (hverdage 11-15) eller skrive til [email protected]remove-this.teatermomentum.remove-this.dk

Hvad koster billetterne?

 

  • I vores online billetsalg på www.teatermomentum.dk/billet kan du se billetpriserne under de enkelte forestillinger. Vi har engang imellem gratis arrangementer, som også vil være at finde i det online billetsalg, hvor du så kan bestille og printe de gratis billetter til arrangementet. Hvor kan man få information om forskellige events?
  • HJEMMESIDE: Her på hjemmesiden kan du enten via kalenderen eller i de indlæg, som du finder under fanerne Forestillinger eller Mere Momentum læse mere om, hvad sker på Momentum. Det mest aktuelle ligger altid på hjemmesidens forside under Nyheder.
  • FACEBOOK: Du kan også blive fan af Momentum på Facebook, hvor vi hele tiden opdaterer med de mest aktuelle nyheder og events.
  • NYHEDSBREV: Tilmeld dig Momentums Nyhedsbrev.
  • Du kan også komme forbi teatret og tage et sæsonkatalog med dig. I kataloget er der primært oplysninger omkring forestillinger. For mere information om Mere Momentum-arrangementer tjek hjemmeside og facebook. Hvor går du ind og hvornår er der åbent?
  • •Momentum har publikumsindgang ved Ny Vestergade 18, Odense. Dørene åbner en time før hvert arrangement, hvor alle er velkomne til at nyde et glas før arrangementsstart.
  • Billetkontoret er i forlængelse af baren og det første man ser på vej op ad trapperne til Momentums foyer. I billetten vil der være én til at tage imod og som videre kan oplyse om arrangements forløb, hvis det skulle have interesse. Derefter har du ikke længere brug for din billet med mindre andet bliver oplyst. Ved forestillinger åbner dørene ind til selve teatersalen 5 min. før start og der er unummererede pladser.

Er baren altid åben og hvad kan du købe?

Momentums bar er en event-bar som kun har åbent i forbindelse med arrangementer. Dog er den altid åben en time før arrangementsstart, under hele arrangementet og efter, alt afhængigt af hvor stor efterspørgslen er, men altid så du kan nå at købe og snakke lidt efter arrangementet.

God fornøjelse og vi glæder os til at se jer på Momentum!