Teater Momentum søger kunstnerisk ensembleleder 2017-2018 til Momentums vol. 11

Teater Momentum er et lille storbyteater i Odense. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder for én sæson ad gangen, som skal skabe ny scenekunst ud fra opgaver stillet af Momentums nye kunstneriske råd, bestående af Elisa Kragerup, Christine Albeck Børge og May el-Toukhy. Den kunstneriske leder sammensætter sit hold af skuespillere og designere og tilrettelægger teatrets sæson i samarbejde med teaterlederen og teatrets faste stab.

Det er nu 11. gang, at Momentum ansætter en kunstnerisk leder for en sæson. I sæson 2017/18 bliver ansættelsen op til ni måneder lang og resten af ensemblet ansættes, så det passer med produktionsplanens nyproduktioner. På den tid forventes det, at holdet producerer tre nye forestillinger. Læs om de tidligere volumes og de bundne opgaver på www.teatermomentum.dk/vol10/

Man har kaldt Momentum-modellen dansk teaters svar på jægersoldatuddannelsen. Har du visioner, mod og galskab til at blive fristet af en sådan opgave, så hører vi gerne fra dig.

Vi forventer
at du er en dygtig leder, der kan matche Momentums høje energiniveau
at du har en baggrund som sceneinstruktør eller anden scenekunstnerisk erfaring
at du kan dokumentere erfaring med skabelse af professionel scenekunst

Din ansøgning skal indeholde
et kortfattet CV – max. 1 A4 side (ca. 350 ord)
din vision for en sæson på Teater Momentum – max. 1 A4 side (ca. 350 ord)

Send din ansøgning til [email protected] senest tirsdag den 15. november 2016 kl. 23.59.

På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi kandidater til samtale. Alle ansøgere modtager skriftligt svar ultimo november. Samtaler finder sted i december. Har du opklarende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Klint på tlf. 2826 1802.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Marianne Klint
Teaterleder

Teater Momentum - Filosofgangen 19 - 5000 Odense C - 63 11 78 10 - [email protected]