Teater Momentum søger Kunstnerisk ensembleleder 2019-20 til Momentum-modellens Volume 13

Teater Momentum er et lille storbyteater i Odense. Teater Momentum ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder for én sæson ad gangen, som skal skabe ny scenekunst ud fra opgaver stillet af Momentums kunstneriske råd, som består af sceneinstruktør Elisa Kragerup, skuespiller Christine Albeck Børge og filminstruktør May el-Toukhi.

Den kunstneriske leder sammensætter sit hold af skuespillere og designere og tilrettelægger teatrets sæson i samarbejde med teaterlederen og teatrets faste stab.

Det er nu 13. gang, at Momentum ansætter en kunstnerisk leder for en sæson. I sæson 2019/20 bliver ansættelsen op til ni måneder lang og resten af ensemblet ansættes, så det passer med produktionsplanens nyproduktioner. På den tid forventes det, at holdet producerer tre nye forestillinger. Læs om de tidligere volumes og de bundne opgaver på: www.teatermomentum.dk

Man har kaldt Momentum-modellen dansk teaters svar på Jægersoldatuddannelsen. Har du visioner, mod og galskab til at blive fristet af en sådan opgave, så hører vi gerne fra dig. 


Vi forventer:

• at du er en dygtig leder, der kan matche Momentums høje energiniveau

• at du har en baggrund som sceneinstruktør eller anden scenekunstnerisk erfaring

• at du kan dokumentere erfaring indenfor skabelse af professionel scenekunst  


Din ansøgning skal indeholde:

• Et kortfattet CV – max. 1 A4-side (ca. 350 ord)

• Din vision for en sæson på Teater Momentum – max. 1 A4-side (ca. 350 ord).


Send din ansøgning til [email protected] senest torsdag den 15. november 2018 kl. 23.59.
På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger det kunstneriske råd kandidater til samtale. Alle ansøgere modtager skriftligt svar ultimo november. Samtaler finder sted i december. Har du opklarende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teaterleder Marianne Klint på 2826 1802.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Marianne Klint
Teaterleder