TEATER MOMENTUM SØGER TEATERFØL TIL EFTERÅRET 2019

Teater Momentum har igennem 12 år været scene for det fynske vækstlagsteater og en katalysator for aspirerende scenetalenter. Ofte med succes og mange har taget skridtet videre i arbejdet med teaterverdenen. I efteråret 2019 sætter Momentum og Kulturregion Fyn fokus på det scenekunstneriske vækstlag og tilbyder unikke muligheder for professionel sparring, ny læring og åbne scenefaciliteter. Til det åbner Teater Momentum to muligheder for dig, der vil teatret – enten på egne ben eller under vingen på de professionelle:

• MIN PERSONLIGE MENTOR; Hvor du følger en professionel scenedesigner eller kunstner over et halvt år i forbindelse med Momentums produktioner.

• SCENEN ER VORES; Hvor I får Momentums lille scene i 1-2 uger til at præsentere jeres forestilling i professionel sparring med teatrets ansatte samt koordinering af efterfølgende turné.

 

MIN PERSONLIGE MENTOR:

Bliv teaterføl på Momentum og kom under vingerne på de professionelle. Er for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer inden for scenekunsten med fokus på fremtidig uddannelse samt at arbejde i branchen. Du kommer til at følge en fast designer eller kunstner i forløbet omkring Teater Momentums produktioner og generelle virke i perioden august 2019 – januar 2020. Det drejer sig om 15-16 udviklingsgange (en gang om ugen i gennemsnit), der bliver planlagt mellem dig og din mentor, så forløb og tider passer bedst for dig og ind i Momentums deadlines. Der udvælges max 3 føl.

DU:
• interesserer dig for følgende fagområder: lyddesign, lysdesign, scenografi, kostume/rekvisitter eller teknik/scenebyg
• er ung mellem 16-25 år og er bosat på Fyn
• overvejer at uddanne dig inden for scenekunsten, men mangler viden, kan afsætte tid og er seriøs omkring dit engagement under udviklingsforløbet

DU FÅR:
• mulighed for at deltage i arbejdet omkring Momentums tre produktioner fra start til slut
• konkret viden og erfaring med et af de nævnte fagområder
• adgang til et netværk af professionelle aktører
• sparring i processen til videre uddannelse inden for scenekunsten

Er Momentum dit næste skridt? Så glæder vi os til at høre fra dig! Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere om ordningen, så kan du kontakte producent, Anders Skovgaard på [email protected] eller ringe til samme på 5124 0052

Ansøgningsfrist: 16. juni 2019 kl. 23.59 Send ansøgning og CV (max en side hver) samt relevante bilag til [email protected]

DRØMMESCENEN er støttet af - og er en forlængelse af - Kulturregion Fyns scenekunstneriske talentudviklingsprojekt KulturCamp, der blev afholdt i samarbejde med Momentum.