Nu behøver I ikke længere rejse over bæltet for at opleve Det Kongelige Skuespils repertoire. Det Ny Kgl. Teater i Odense præsenterer de samme forestillinger. Målet er at producere et bud på samtlige titler – simultant med Det Kgl. Skuespil. Lillesøster i provinsen vil, på sin egen afmægtige men frimodige facon, lege med storesøster i Hovedstaden. Og måske endda forsøge at udfordre hende?

Teatret holder fast i at præsentere tre større forestillinger, der spiller i de sædvanlige perioder – sådan som det altid har været på forhenværende Teater Momentum. Disse tre annonceres alle i dette program. En efterårsproduktion Ødipus/ Antigone, en juleproduktion med mulighed for at spise teaterjulefrokost i teatersalen Højskolesangbogen og en vinterproduktion i det nye år Helligtrekongersaften.

Udover de tre store forestillinger vil der blive produceret og vist en lang række mindre forestillinger, visninger, film, events – nogle spontane, nogle planlagte og annoncerede. Det er vigtigt, at vores trofaste publikum derfor tilmelder sig teatrets nyhedsbrev for at holde sig ajour gennem sæsonen, hvor mange mindre forestillinger kan opstå ud af den blå luft og vil blive annonceret med ganske kort varsel.

For at klare denne vanskelige sæson, har teatret allieret sig med et ganske fantastisk hold af skuespillere og designere. Vi flotter os og sprænger budget og rammer med hele fem skønne, unge skuespillere. Glæd jeg meget til at møde dem i en masse forskellige roller og forestillinger. Tænk at de tør kaste sig ud i at være kongelige skuespillere under disse forudsætninger.

De er alle vaskeægte jægersoldater.

På Det Ny Kgl. Teater fortsætter hyggen på det forhenværende Teater Momentum. Du kan købe tapas inden alle forestillinger og arrangementer, og som i alle foregående sæsoner, kan I holde jeres julefrokost på teatret i forbindelse med forestillingen Højskolesangbogen – se mere inde i kataloget.

Det kan godt betale sig at reservere plads til årskortpremiererne og de mest populære dage i julemåneden så tidligt som muligt. Der bliver rift om pladserne.

I den anden ende af kataloget kan du læse om alle de mange gæstespil, som vi også har hentet hjem til teatret og fyldt ind i sæsonens kalender - og det hele er gratis for dig, som har årskort. Læs om landets mest utrolige årskort inde i kataloget.

Vi glæder os til at se jer allesammen igen og igen i denne vilde jubilæumssæson.

På gensyn og tak fordi, I er sådan nogle dejlige mennesker at spille teater for.

De venligste hilsner,

Marianne Klint

Teaterleder

Henrik Grimbäck

Kunstnerisk leder