Andet arrangement

28.03.2020

Kære Dagbog + Åben Scene #4

Spoken Word Festival og Teater Momentum inviterer dig med til en intim aften, hvor dagbogen og den personlige fortælling er i fokus. Scenen er åben og aftenens vært vil tage hjerteligt imod alle, især dig med en dagbog i hånden. Værten offentliggøres senere.

Kære Dagbog + Åben Scen er efterhånden blevet en ‘Spoken-classic’, hvor vi skaber et omfavnende rum til jeres mest private fortællinger, fra dengang det hele var liv eller død og du var forelsket i ham den flotte med krøllerne fra parallelklassen. Vi elsker de gode grin omkring teenageromancer og -intriger, og det smukke ved Kære Dagbog er netop, at der er plads til det hele. Helt fremmede mennesker mødes i det intime rum på Momentum, nogle finder modet til at stille sig op på scenen, mens andre bare sidder og nyder fortællingerne. Der er nemlig plads til alle slags dagbogshistorier - om break-ups, sorg, at blive single og skulle på Tinder for første gang som 25 årig eller om, hvorfor Pearl Harbor var den ultimative netflix n’ chill film i 00’erne.

Kære Dagbog + Åben Scene er en tilbagevendende begivenhed på Spoken Word Festival, hvor der skabes et unikt fællesskab omkring dagbøgerne, og en helt særlig stemning, der bare skal opleves. Næste arrangement er på #spoken20 i august 2020.

Entré 40 kr.

 • Mar

  28

  Starter kl. 19:30
  Dørene åbner kl. 18:30
  28.03.2020 kl. 19:30
  • Dørene åbner: 18:30
  • Dørene lukker: 00:00
  Teater Momentum
  Ny Vestergade 18 5000 Odense C