Momentum udvider årskortmodellen og introducerer Musikårskortet for kun 300 kr., der giver dig mulighed for at få musik ad libitum. Med årskortet kan du høre lige så mange koncerter på Momentum, som du vil. Du skal blot reservere plads.

Momentum bestræber sig på at præsentere musik du ikke anede du havde brug for. Det betyder, at du kan forvente koncerter på Momentum, som du ikke finder andre steder i byen. Vi vil gerne give dig den musik der kan flytte smagsgrænser, stikker til dig, røre dig, måske irritere dig og selvfølgelig får dig til at tænke og danse. Vi sætter derfor en dyd i at hente navne til huset, som bevæger sig i de musikalske landskaber, hvor genrer nedbrydes og smelter sammen på ny.

Alene i foråret 2018 har vi 14 koncerter på programmet (se listen herunder). Du skal således bare komme til seks koncerter i løbet af et helt år for at kortet har betalt sig selv ind. What’ s not to love! Senere i maj/juni begynder vi at præsentere koncerterne for efteråret 2018.

*Musikårskortet gælder ikke til: ILTER – Odense punk & hardcore festival og Riddim Festival. Der er dog rabat på udvalgte drikkevarer i Den Røde Bar. Musikårskortet gælder ikke til teater og Momentum teaterårskort gælder ikke til musikarrangementer.